Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
pondělí - pátek 5:00 - 16:00
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
24.04.2021
DOPRAVA ZDARMA ❗❗❗
Nově je nastavena hodnota dopravy zdarma. Pro zaslání na výdejní místo je doprava zdarma pro objednávky nad 10 000 a při dodání zboží na adresu není ... číst celé
18.02.2021
Náplně Heccig s novými příchutěmi
Konečně se nám podařilo naskladnit nové náplně pro nahřívaný tabák od značky HECCIG. Jedná se o nikotinové náplně s příchutěmi borůvky, jahody, menth... číst celé
16.01.2021
Nová náplň pro přístroje na nahřívaný tabák
Nová náplň Heccig s příchutí kávy se smetanou a oříškem je v prodeji. Jako první je nejen bez nikotinu, ale i bez mentholu❗ Neváhejte, vyzkoušejte❗ K... číst celé
Zobrazit všechny novinky
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas David Hanuš, se sídlem Počernická 3226/2F Praha 10, IČ 66443717, zapsaný v Živnostenském rejstříku. Úřad příslušný podle § 71 odst. 2 živnostenského zákona: Úřad městské části Praha 10 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Ověřování věku

Na eshopu mohou nakupovat jen ověření zákazníci,

kteří doloží svoji plnoletost.

Podrobný návod naleznete na

https://www.ceskatrafika.eu/overeni

Obchodní podmínky

Abyte věděli, jaké jsou vaše práva a jakými pravidly se budeme řídit při vašem nákupu na našem e-shopu či při případné reklamaci, doporučujeme vám prostudovat si

OBCHODNÍ PODMÍNKY ZDE

FORMULÁŘ PRO ODSTOUPENÍ OD KUPNÍ SMLOUVY

REKLAMAČNÍ ŘÁD

REKLAMAČNÍ FORMULÁŘ

OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ

KONTAKT
Logo
www.ceskatrafika.eu
pondělí - pátek 5:00 - 16:00
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.