OTEVÍRACÍ DOBA V OBDOBÍ LETNÍCH PRÁZDNIN
Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
pondělí - pátek 5:00 - 16:00
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
02.06.2022
SKVĚLÉ PŘÍCHUTĚ JEDNORÁZOVÉ CIGARETY
Nově máme v nabídce jednorázovou cigaretu Lio Vape v 11 různých variantách👍 Více jak 600 potahů 20 mg nikotinové soli V kapse jej těžko ucítíte Ih... číst celé
24.05.2022
RELX STRATER KIT ZA FANTASTICKOU CENU
Za jediněčných 249 kč Relx starter kit ve dvou příchutích. Přístroj a 1x Relx Pod, kde si můžete vybrat s letní chutě vodního melounu anebo tradiční s... číst celé
28.04.2022
Dvě nové varianty Velo sáčků v nabídce
S radostí Vám oznamujeme, že od čtvrtka 28.4.2022 rozšiřujeme portfolio nikotinových sáčků VELO o dvě nové varianty: Coffee creamy X-Strong Creamy c... číst celé
Zobrazit všechny novinky
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas David Hanuš, se sídlem Počernická 3226/2F, IČ 66443717, zapsaný v Živnostenském rejstříku. Úřad příslušný podle § 71 odst. 2 živnostenského zákona: Úřad městské části Praha 10 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu info@ceskatrafika.com s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Ověřování věku

Na eshopu mohou nakupovat jen ověření zákazníci,

kteří doloží svoji plnoletost.

Podrobný návod naleznete na

https://www.ceskatrafika.eu/overeni

Obchodní podmínky

Abyte věděli, jaké jsou vaše práva a jakými pravidly se budeme řídit při vašem nákupu na našem e-shopu či při případné reklamaci, doporučujeme vám prostudovat si

OBCHODNÍ PODMÍNKY ZDE

FORMULÁŘ PRO ODSTOUPENÍ OD KUPNÍ SMLOUVY

REKLAMAČNÍ ŘÁD

REKLAMAČNÍ FORMULÁŘ

OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ

KONTAKT
Logo
www.ceskatrafika.eu
pondělí - pátek 5:00 - 16:00
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz