Podle § 6 zákona č.65/2017 je před nákupem kuřáckých potřeb a nikotinových výrobků zkontrolovat věk zákazníka
Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
pondělí - pátek 5:00 - 16:00
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
10.01.2022
NOVÉ ZAŘÍZENÍ NA NAHŘÍVÁNÍ TABÁKU LIL SOLID JE TU!
Naše portfolio výrobků bez kouře je opět o něco rozmanitější. Nejnovějším přírůstkem je zařízení typu „vše v jednom“ lil SOLID, které nahřív... číst celé
06.01.2022
OBLÍBENÉ PRODUKTY V NOVÉM DESIGNU
Na trh míří RGD v novém obalu – a to jak cigarety, tak balený tabák určený pro plnění dutinek. Změna designu nijak neovlivní chuť ani kvalitu tabákové... číst celé
Zobrazit všechny novinky
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas David Hanuš, se sídlem Počernická 3226/2F Praha 10, IČ 66443717, zapsaný v Živnostenském rejstříku. Úřad příslušný podle § 71 odst. 2 živnostenského zákona: Úřad městské části Praha 10 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
    • fotokopii dokladu totožnosti sloužící k ověření plnoletosti. Tato kopie není archivována.
    • datum narození
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Ověřování věku

Na eshopu mohou nakupovat jen ověření zákazníci,

kteří doloží svoji plnoletost.

Podrobný návod naleznete na

https://www.ceskatrafika.eu/overeni

Obchodní podmínky

Abyte věděli, jaké jsou vaše práva a jakými pravidly se budeme řídit při vašem nákupu na našem e-shopu či při případné reklamaci, doporučujeme vám prostudovat si

OBCHODNÍ PODMÍNKY ZDE

FORMULÁŘ PRO ODSTOUPENÍ OD KUPNÍ SMLOUVY

REKLAMAČNÍ ŘÁD

REKLAMAČNÍ FORMULÁŘ

OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ

KONTAKT
Logo
www.ceskatrafika.eu
pondělí - pátek 5:00 - 16:00
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz